Kokos En Witte Chocoladecake

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ?C. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier. Smelt 125 g boter met 150 g witte chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg 175 g fijne tafelsuiker toe en meng. Giet in een ruime kom en voeg 125 g zelfrijzend bakmeel en 90 g kokosrasp toe. Meng en doe er 2 geklopte eieren bij. Roer licht om en spatel er 150 g verse frambozen door. Giet het mengsel in het blik en bak 40 minuten of tot het stevig is. Laat afkoelen in het blik. Snij in stukken en bestuif met poedersuiker.

Kokos En Witte Chocoladecake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept