Gelatine weken in koud water, uitknijpen en oplossen in 0,5 dl.(= 50 ml) heet water, goed roeren tot het helemaal opgelost is. Boter, suiker en vanillesuiker schuimig roeren met de mixer (ik doe het 5 min.)Slagroom stijf kloppen (vlak voor hij stijf is er drie opgehoopte theelepels suiker doorroeren en verder stijf kloppen) en in een andere kom de eiwitten stijf kloppen (kom moet je om kunnen keren) Vervolgens de eidooiers een voor een door het boter-suikermengsel kloppen, dan ook de advocaat erdoor en de gelatine en goed doorkloppen.Vervolgens eerst de slagroom en daarna de eiwitten er voorzichtig met een grote spatel goed doorheen roeren.Cakevorm beleggen met het bakpapier (vorm niet invetten) ,vervolgens ga je in de cakevorm laagjes maken. begin met de lange vingers. leg de bodem helemaal vol, daarop een laag advocaatmengsel, daarop lange vingers enz. de bovenste laag met lange vingers vol leggen. cakevorm afdekken met folie en circa 12 uur in de koelkast laten opstijven (het liefst op de koudste plaats in de koelkast , dus helemaal onderin). na 12 uur de cakevorm omdraaien en de inhoud op een grote langwerpige schaal leggen en met een kartelmes (eerst even onder heet water houden)plakken snijden. Verrukkelijk!!