Snijd het vlees in blokjes. Snipper de uien grof. Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak de helft van de blokjes vlees omscheppend rondom bruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de resterende boter toe en herhaal deze procrdure. Laat de ui in de braadpan omscheppend licht bruin kleuren. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken. Voeg de azijn, de laurierblaadjes en de bloem toe en roer goed. Voeg het brier toe en breng al roerend aan de kook. Voeg het vlees met het uitgelopen vocht toe en betrooi met zout en peper. Schep goed om en laat met een deksel op de pan op laag vuur 2-
2.5 uur stoven (de saus mag niet koken.) Voeg zonodig een extra scheutje water toe als het vlees te droog mocht worden.Breng de saus op smaak met de mosterd en zonodig wat zout en peper. EET SMAKELIJK. Groetjes Micky
Stoofpotje Van Rundvlees Met Bokbier is een recept van Smulweb.nl