Charlotte Russe

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Splits de eieren met de eierscheider in eidooiers en eiwitten Gebruik de dooiers voor roerei Week de gelatine in ruim koud water Klop de eiwitten in een beslagkom stijf met 3 eetl. suiker Bestrijk met een gedeelte van de eiwitten de vorm aan de binnenkant Plaats de lange vingers met de suikerkant tegen het eiwitlaagje aan Klop de room in de andere kom stijf met de overige suiker, de marasquin en de klopvast Vul de spuitzak met een gedeelte van de room voor de garnering Verwarm het sap in de magnetron en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op Voeg dit al roerende toe aan het roommengsel Schep dit op de eiwitten en meng alles luchtig Vul de vorm en plaats deze enige uren in de koelkast Voeg de garnering toe Ook lekker met paas- of kerstchocolade

Charlotte Russe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktschotel (Bitok) Facon Russe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heerlijk Dessert Charlotte Russe
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte Russe
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte Russe
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept