Bereiding
Voor alle marinades geldt: meng alle ingredienten door elkaar. Adobo para conejo Marinade voor konijn 1.1/2 dl olie, 3 eetlepels wittewijnazijn,
2.1/2 dl droge witte wijn, 1 teentje geperste knoflook, 3 laurierblaadjes, 1/2 theelepel versgemalen witte peper, 1/2 theelepel fijngemalen tijm, 1/2 theelepel oregano, 1/2 theelepel komijn, 1 theelepel zout (zeezout), 1 fijngesneden bosuitje Adobo de salmuera Vleesmarinade1/2 liter warm water, 2 theelepels zeezout, 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, 1 eetlepel limoensap of azijn of rode of witte wijn Adobo de aceite y limon Marinade met citroen1.1/2 dl olie, 1-2 eetlepels limoensap, 2 teentjes knoflook (geperst) Adobo de aceite y pimenton Olie-pepermarinade1.1/2 dl olie, 1 theelepel cayennepeper, 3 theelepels zout Adobo de aceite y hierbas Olie-kruidenmarinade1.1/2 dl olie, 1 takje fijngesneden peterselie, 1.1/2 theelepel gemalen zwarte peper, 1 eetlepel oregano, 1 eetlepel rozemarijn, 3 theelepels zout