Vlierbloesemsiroop

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de citroen en grapefruit in schijfjes. Doe de bloemschermen met het fruit in de pan en giet er 1,5 liter kokend water op. Voeg suiker, citroenzuur en kaneel toe. Roer alles goed door. Zet de pan met een deksel erop koel en donker weg. Laat 3 dagen rusten, wel af en toe roeren. Zeef het mengsel en giet de siroop in de flessen.

Vlierbloesemsiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien-vlierbloesemlimo
5 min
Bekijk recept
Eclairs met matcha, vlierbloesemsiroop en limoencrème
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept
Lillet-cocktail met vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept

Aardbeien-vlierbloesemlimo
5 min
Bekijk recept
Eclairs met matcha, vlierbloesemsiroop en limoencrème
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept
Lillet-cocktail met vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept