Amuse Van Een Dopwerten-kaviaar, Pijnboompitten En Pesto

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de erwten met de staafmixer en voeg de olijfolie toe, de pesto en de geroosterde pijnboompitjes. Breng op smaak met zout. Verdeel de erwtenpuree over de lepels. Garneer met de reepjes peer.

Amuse Van Een Dopwerten-kaviaar, Pijnboompitten En Pesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept