Clafoutis Met Kersen

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175?C. Kersen op de bodem van ovenschaal verdelen. Bloem met zout en basterdsuiker zeven. In midden van bloem kuiltje maken en eieren erin breken. Helft van melk toevoegen en tot glad beslag kloppen. Rest van de melk erdoor kloppen. Beslag over kersen in schaal schenken. Schaal in midden van de oven schuiven en clafoutis in circa 40-45 minuten gaar en goudbruin bakken. Clafoutis ongeveer 10 minuten laten afkoelen. Bovenkant bestrooien met geroosterde amandelen en poedersuiker en lauwwarm serveren.

Clafoutis Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept