Hortobagyi Palacsinta (Gevulde Pannekoeken)

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in niet al te grote stukjes Snij de paprika in blokjes Snipper de ui en bak deze glazig Haal de ui van het vuur en bestrooi het met paprikapoeder Voeg het vlees toe en braad dit goed aan Voeg dan de blokjes groene paprika toe en zout naar smaak Voeg een beetje water toe en laat het vlees stoven tot het heel zacht is Haal het vlees uit de pan en maal er gehakt van (of snij het zelf heel fijn) Vul de pannekoeken met het vlees en leg ze op een schaal/bord Roer de zure room door de achtergebleven sap en giet dat over de pannekoeken. Verwarm het bord met de pannekoeken in de oven of magnetron.

Hortobagyi Palacsinta (Gevulde Pannekoeken) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept

Hortobagyi Palacsinta (Hortobagy, Hongarije)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept