Weense Kaneelrol

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een recht hoek van 40 x 25 cm. Snijd aan de lange kant een reep van 2 cm af. Leg het deeg op een met boter ingevette bakplaat, leg het amandelspijs en amandelvulling erop. Rol de lange kanten tot bijna het midden op. Verdeel de deegreep in vieren, leg hem dwars over de rol en druk hem vast. Bak de rol in 60 minuten in de oven goudbruin. Bestuif hem met poedersuiker

Weense Kaneelrol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Tafelspitz
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept