Boter smelten in kleine pan en laten afkoelen tot lauwwarm. Intussen vorm invetten. Koekjes met deegroller fijnmaken en door boter mengen. Koekjesmengsel over bodem van springvorm verdelen met bolle kant van een lepel en goed aandrukken. Vorm in koelkast zetten en bodem ca 30 min. hard laten worden. Intussen in kom met ruim koud water gelatine ca 5 minuten weken. In andere kom slagroom met 2 eetlepels suiker stijf kloppen. Kwark en slagroom door elkaar roeren. In pannetje citroensap met 2 eetlepels water aan de kook brengen en van vuur afhalen. Gelatine goed uitknijpen.Gelatine al roerend in hete citroensap oplossen en iets laten afkoelen. Gelatineoplossing door kwarkmengsel roeren en in springvorm gieten. Taart in koelkast in ca 2 uur stijf laten worden. Perziken afgieten, hierbij perziksap in litermaat opvangen. Likeur toevoegen en sap met water tot 1/4 liter aanvullen. Geleipoeder volgens gebruiksaanwijzing (met rest suiker) oplossen. Rest van vruchtensap aan de kook brengen en opgeloste geleipoeder erdoor roeren, af en toe roeren. Intussen perzikken in plakjes snijden. Aardbeien wassen en schoonmaken en halveren. Kiwi in plakjes snijden. Taart uit koelkast nemen. (eventueel met nat gemaakt mes rand van taart langs springvorm lossnijden). Springvormrand van taart verwijderen. Enkele eetlepels gelei achterhouden. Rest van gelei snel met lepel voorzichtig over taart verdelen en gladstrijken (niet gieten anders maakt hete gelei putten in kwark) Taart garneren met fruit en met rest van gelei bestrijken. nog ca 20 minuten laten afkoelen.