Zet de oven op 200 graden celsius. Vet de bakplaat in. Schep op een lepel een hoopje deeg(1/8 deel) en schuif dit met een andere lepel op de bakplaat. Leg er nog 7 hoopjes op (let op dat je wel genoeg afstand van de andere houd). Zet de bakplaat in het midden van de oven. Bak de soesen in 20 min. lichtbruin en gaar.(tijdens het bakken de oven niet openen). Laat de soesen in een open oven afkoelen. Maak glazuur met de eiwit,poedersuiker en de citroensap. Roer er de water en de cacao door.(klaar is de glazuur) Knip de soesen doormidden. Klop 1/4 liter slagroom met 1eetl. suiker stijf, en vul met 3/4 deel de onderste soesenhelften.et er de bovenste helften weer op ,en giet hier met een lepel de glazuur over. Schep de rest van de slagroom in de spuitzak en spuit op elke moorkop een toefje slagroom.
Moorkoppen Met Chocoladeglazuur is een recept van Smulweb.nl