Moorkoppen Met Chocoladeglazuur

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de oven op 200 graden celsius. Vet de bakplaat in. Schep op een lepel een hoopje deeg(1/8 deel) en schuif dit met een andere lepel op de bakplaat. Leg er nog 7 hoopjes op (let op dat je wel genoeg afstand van de andere houd). Zet de bakplaat in het midden van de oven. Bak de soesen in 20 min. lichtbruin en gaar.(tijdens het bakken de oven niet openen). Laat de soesen in een open oven afkoelen. Maak glazuur met de eiwit,poedersuiker en de citroensap. Roer er de water en de cacao door.(klaar is de glazuur) Knip de soesen doormidden. Klop 1/4 liter slagroom met 1eetl. suiker stijf, en vul met 3/4 deel de onderste soesenhelften.et er de bovenste helften weer op ,en giet hier met een lepel de glazuur over. Schep de rest van de slagroom in de spuitzak en spuit op elke moorkop een toefje slagroom.

Moorkoppen Met Chocoladeglazuur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met chocoladeglazuur
2u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bossche bollen
30 min Gebak
Bekijk recept

Moorkoppen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moorkoppen Van Gre
30-60 min -
Bekijk recept
Moorkoppen
0 min
Bekijk recept
Advocaat
20-30 min -
Bekijk recept