Italiaanse Poffertjes Met Zalm En Tomaten-tapenade

0
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het bakmeel met de oregano, en het zout in een kom. Klop er de zure room, het ei, de melk en de olie door. Schep de tapenade met de tomaatjes door elkaar. Bak van het beslag in een poffertjespan poffertjes en houd ze eventueel warm in de oven of op een bord op een pan met kokend water. Schep op elk poffertje een beetje olijvonaise en verdeel er de zalm en de tapenade over. Garneer met peterselie.

Italiaanse Poffertjes Met Zalm En Tomaten-tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept