Rosbiefroosjes Met Biet En Mierikswortel

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes dubbel. Rol de dubbelgevouwen op zodat er mooie roosjes onstaan. Roer de mierikswortel door de zure room en breng op smaak met peper en zout. Leg 8 eetlepels klaar. Leg op ieder lepel een rosbiefroosje. Leg in het midden van elk roosje wat bietenblokjes en garneer met een schepje mierikswortel.

Rosbiefroosjes Met Biet En Mierikswortel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept