Konijnbouten In Mosterdsaus

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het deksel op pan en laat het op laag vuur 75 minuten zachtjes stoven. Doe als het konijn goed gaar is de creme fraiche erbij. Proef of de smaak goed is of voeg er anders nog wat mosterd, zout of peper aan toe.

Konijnbouten In Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden wild konijn met zuidvruchten,
0 min
Bekijk recept