Konijn Op De Wijze Van De Jager

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de bouten met zout en peper. Wentel ze door de bloem. Verhit de olijfolie met de geklaarde boter in een braadpan en bak de stukken konijn rondom bruin. Voeg de uitgeperste knoflook, rozemarijn, laurier, rode wijnazijn en witte wijn toe en laat op hoog vuur inkoken. Roer 4 eetl. stukjes tomaat, de bouillon en 4 dl bruine roux (die even v.t.v. gemaakt moet worden) de kappertjes en de fijngehakte ansjovis erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 1/4 uur zachtjes stoven. Neem de konijnebouten uit de pan, zeef de saus en giet het over het konijn. Serveren met cranberry compote.

Konijn Op De Wijze Van De Jager is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfskotelet Van De Jager.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wild Konijn Op De Wijze Van De Jager
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude nudelsalade
0 min
Bekijk recept
Zoete Kokos-Rumballetjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept