Hazen/Wildsoep

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het wild goed schoon, bewaar het bloed. Haal het vlees van de rug eraf. Hak de rest in stukken. Trek bouillon van deze stukken, het water, het zout, de ongepelde ui, waarin de kruidnagels zijn gestoken, de peperkorrels, de wortel, de bladselderij en de rauwe ham. Laat dit alles tezamen ten minste 3 uur trekken. Braad intussen de in stukjes gesneden wildrug in de boter. Voeg 2 eetlepels room toe, braad ook de room even mee. Zeef de bouillon en bind deze met de aangemengde bloem. Rest nog deze gebonden soep bij de gebraden wildrugstukjes te doen, er 2 dl rode wijn aan toe te voegen en het bloed erdoor roeren. Overuig u van de smaak en de kleur van de soep. Een weinig kerrie kunnen de smaak van de soep veranderen.

Hazen/Wildsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wildsoep met parelhoenfilet
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildsoep Met Truffelolie En Mihoen
10-20 min -
Bekijk recept
Wildsoep
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wildsoep Met Parelhoenfilet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met gemarineerde haas
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazen stoofpotje
0 min
Bekijk recept
Paaseieren - Walnuss-eier
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Paashaasjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept