Haringtartaartje Met Roggebrood

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haringen schoonmaken en fijnhakken. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In kom haring, sjalot, creme fraiche en citroensap door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Komkommer wassen en met kaasschaaf 12 rondjes schaven. Komkommerplakjes op roggebroodrondjes leggen. Uitsteekvormpjes op roggebroodrondje zetten en op elk rondje 2 a 3 theelepels haringtartaar scheppen. Met theelepel gladstrijken. Bieslook in grove stukken van ca. 2 cm. Knippen. Op elk tartaartje 3 sprieten bieslook leggen.

Haringtartaartje Met Roggebrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Haringtartaartje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haringtartaartje
10 min Snack
Bekijk recept