Kibbeling Met Ravigotesaus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De augurken en de ui fijnsnijden. De mosterd, de mayonaise, de creme fraiche en het citroensap door elkaar roeren en de augurk, de ui, wat zout en wat peper erdoor scheppen. De frituurolie verhitten tot 180?C. De vis in reepjes snijden.(kabeljauwwangen zijn al klaar) Een beslag roeren van de bloem, de melk, wat zout en wat peper. Het eiwit stijfkloppen en erdoor spatelen. De vis door het beslag halen en in de olie in ? 5 minuten goudbruin bakken. De vis uitlekken en met viskruiden bestrooien. De saus apart erbij serveren.

Kibbeling Met Ravigotesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lekkerbekjes met rösti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimicocktail
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept