Gevulde Komkommer

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de komkommer in plakken van ongeveer 2 a 3 cm. Uit 1 komkommer haal je ca. 10 a 12 plakken. Deze plakjes hol je uit in het midden met een lepeltje(of met een speciaal dingetje ervoor, ik ben ff de naam kwijt) De bolletjes die je eruit gehaald hebt, die bewaar je even. Doe de bressot in een spuitzak en doe op alle plakjes een toefje. Bovenop het toefje bressot doe je het ′bolletje′ komkommer, met de platte kant op de bressot.

Gevulde Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept