Advocaat

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eieren door een zeef Klop de gezeefde eieren met de suiker los Voeg de brandewijn toe. Verwarm dit mengsel au bain marie, maar laat het niet koken. Blijf roeren tot de gewenste dikte. De gewenste dikte ziet eruit als custardvla maar let op !! De massa dikt nog iets in als je het van het vuur haalt. Als de massa te heet wordt of je roert niet goed komen er klontjes of gaat het schiften . In beide gevallen geen nood. Staafmixer erin en het wordt zoals het hoort : mooi glad. Als je de goedkopere soort brandewijn gebruikt wordt het te scherp !!

Advocaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept