Chocoladerol

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met de suiker wit en schuimig ( 8 min. kloppen), zeef de bloem met de cacao en de bakpoeder 2 maal, schep de bloem voorzichtig door het eimengsel en doe er daarna het water bij, giet het beslag in de vetvrijpapierbak en bak het 20 min. in een matig warme oven op 190 graden, keer de cake met het papier om en rol het stevig op met het papier, laat het afkoelen op een taartrooster, klop de slagroom met de poedersuiker stijg, rol de cake weer uit, haal voorzichtig het papier er af en smeer er de slagroom over, rol de rol dan weer op en bestrooi het met poedersuiker.

Chocoladerol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept