Advocaat-kwarktaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bastognekoeken fijnmalen. In een pannetje de boter smelten en abrikozenjam en koekkruimels er door roeren. Mengen in een ingevette springvorm (24 cm) drukken. Gelatine 5 minuten in koud water weken. Perziken uit laten lekken. De helft van de perziken in kleine stukjes snijden en over de bodem verdelen. Sinaasappelsap verwarmen, de gelatine uitknijpen en in de sinaasappelsap oplossen. In een kom de kwark, advocaat, 175 gram basterdsuiker en het gelantine- mengsel goed door elkaar roeren. 1/4 liter slagroom met de rest van de bastersuiker stijf kloppen en door het kwarkmengsel roeren. Kwarkmengsel over de taartbodem verdelen, gladstrijken en 4 uur in de koelkast op laten stijven. Garneren met slagroom, de rest perzikken en de chocola.

Advocaat-kwarktaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met aardbeien
35 min Gebak
Bekijk recept
Frisse vanillekwarktaart met bloedsinaasappel
165 min-
Bekijk recept
Feestelijke bramen-kwarktaart
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept