Goudreinetten, Krenten En Kaneel

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter een vuurvaste schotel in. Zet daar de geboorde en ongeschilde doch wel gewassen appelen in. Vul de boorgaten met krenten en kaneel. Vermeng de stroop met een gelijke hoeveelheid warm water, giet dit over de appelen uit. Braad de appelen ongeveer 15-20 minuten op een temperatuur van 200 graden. Bedruip ze af en toe.

Goudreinetten, Krenten En Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolsalade met gegrilde appel en Leidse kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept