Grauwe Erwten Met Rozijnen

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de grauwe erwten, week ze ten minste 24 uur in ruim water. Zet ze met het weekwater en een handvol rozijnen op, kook ze 1 1/2 tot 2 uur gaar. Voeg zout toe als de erwten bijna gaar zijn.

Grauwe Erwten Met Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde aubergines met groene asperges en grauwe erwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillon met tortellini, tuinbonen en munt
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grauwe Erwten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Grauwe Ganzen Met Spek
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept