Zoek
Aardbeienvlaai
2
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
150 gram zelfrijzend bakmeel
150 gram basterdsuiker
3 eetlepels lauw water
3 blikken aardbeien op sap of vers
1 zakje tartina (Oetker) Hulpmiddelen Taartvorm Hulpmiddelen - Taartvorm Voorbereiding Klop de eieren los met de basterdsuiker en het water. Voeg dan het zelfrijzend bakmeel toe. Hevel het deeg over in de vorm(pjes). Bak de bodem in een oven op 160 tot 170 ? Celsius
iets onder het midden. Bak een grote vorm 25 a 30 minuten en kleine vormpjes ongeveer 20 minuten. Als de bodem weer is afgekoeld
dun insmeren met boter. Bereidingswijze Laat de aardbeien uitlekken en vang het sap op. Verdeel de aardbeien over de bodem. Maak gelei van het aardbeiensap en het zakje tartina. Verdeel dit over de vlaai.
(Of maak deze gelei met r
Bereiding
Laat de aardbeien uitlekken en vang het sap op. Verdeel de aardbeien over de bodem. Maak gelei van het aardbeiensap en het zakje tartina. Verdeel dit over de vlaai. (Of maak deze gelei met ranja)
Aardbeienvlaai is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Aardbeienvlaai
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Aardbeienvlaai
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept