Italiaanse Runderlappen

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees bruin. Voeg ui en knoflook toe en bak het even mee. Schenk langs de rand van de pan de wijn en bouillon erbij. Voeg de kruiden toe en breng het op smaak met zout en versgemalen peper.Stoof het vlees met deksel op de pan op een heel zacht vuur. in circa 3uur.gaar.

Italiaanse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept