Sate's Marineren

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een kom en doe daar alle ingredienten in.Pers het teentje knoflook erboven uit. Goed roeren. Snij het vlees in dikke dobbelstenen.en doe ze in de marinade. Goed afdekken en minstens 12 uur laten staan op een niet alte koele plaats. Dan alles goed uitknijpen en rijgen aan sateprikker.

Sate's Marineren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept