Zoek
Uova Toscane
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 g ansjovisfilets
350 g zwarte olijven
zonder pit
150 kappertjes
uitgelekt
1-3 el citroensap
2 dl olijfolie
zout
peper
6 hardgekookte eieren
2 takjes peterselie
fijngehakt
1 takje basilicum
fijngehakt
1 teentje knoflook
geperst
2 bossen rucola Voorbereiding Ansjovis onder stromend water afspelen
droogdeppen
ansjovis
olijven en kappertjes pureren
1 el citroensap en zoveel olijfolie toevoegen tot smeuig mengsel ontstaat
tapenade op smaak brengen met nog wat citroensap en peper. eieren pellen en in lengte halveren
dooiers eruit halen en fijnprakken
mengen met peterselie
basilicum
knoflook
peper en tapenade. Bereidingswijze Halve eieren vullen met mengsel
op een schaal schikken
3 el olijfolie
1 el citroensap met zout en peper kloppen
rucola in midden op schaal scheppen. koel serveren met geroosterd boeren
Bereiding
Halve eieren vullen met mengsel, op een schaal schikken, 3 el olijfolie, 1 el citroensap met zout en peper kloppen, rucola in midden op schaal scheppen. koel serveren met geroosterd boerenbrood
Uova Toscane is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Chilikip met geroosterde aardappelen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukjes met champignons en rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept