Piselli E Melone Con Prosciutto

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de knoflook en de bacon of ontbijtspek samen met de salie. Voeg de doperwten erbij en schud even om. Op smaak brengen met zout en versgemalen zwarte peper. Blus het geheel af met een scheutje bouillon en laat het op een matig vuur bijna gaar worden. Hierna het doperwtenmengsel laten afkoelen. Van de meloen kleine balletjes scheppen met een klein aardappelboortje en dit toevoegen aan het doperwtenmengsel. De salieblaadjes in hete olie frituren en op keukenpapier uit laten lekken. De Parma ham op gekoelde borden rangschikken, bestrooien met het doperwtenmengsel en garneren met de gefrituurde salieblaadjes.

Piselli E Melone Con Prosciutto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Capretto con Piselli all'Uovo
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piselli Con Granoturco
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Piselli Con Cipolle E Prosciutto
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Prei En Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept