Zoek
Zwarte Pasta Met Rivierkreeftjes In Cognacsaus
4
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
- 100 gram zwarte lintpasta
- 1 bakje rivierkreeftjes
- 1 sjalotje
- 2 teentjes knoflook
- 250 ml room
- scheut c
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar met een scheutje olijfolie en voldoende zout.
2
Fruit fijngesneden sjalot en knoflook even aan in olijfolie.
3
Blus af met een scheut cognac.
4
Verwarm hierin de rivierkreeftjes heel even en voeg dan room toe.
5
Verwarm het geheel nog 2 minuten
6
Schep de pasta op (witte) borden. Leg in het midden van de pasta een beetje rivierkreeftjes & saus
Zwarte Pasta Met Rivierkreeftjes In Cognacsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenolijven
65 min-
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept