Ostriche Saltate Con Balsamic E Capperi

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de oesters uit hun schelp.Leg de schelpen op vier grote borden en vul ze met wat salade.Meng de maizena met het zout.Dep de oesters droog en wentel ze door de maizena. Bak een minuut lang de ui op hoog vuur in de olijfolie. Voeg de oesters toe, bak ze een minuutop elke kant. Doe de kapperjtes en de azijn erbij. Laat dit een minuut pruttelen.

Ostriche Saltate Con Balsamic E Capperi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met pesto en zalm
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forelfilets gewikkeld in courgette en ham met pappardelle
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept