Italiaanse Mosselen.

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop een dressing van 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Schep de mosselen in twee diepe borden en houd ze warm (in een oven van 100 ?C of onder aluminiumfolie). Verhit de laatste lepel olijfolie in een koekenpan en fruit de blokjes tomaat zachtjes aan. Voeg 1 ? dl van het smoorvocht van de mosselen toe en kook dit op hoog vuur in ca. 4 minuten in. Voeg peper naar smaak toe en geef de saus apart bij de mosselen.

Italiaanse Mosselen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept