Gegratineerde Oesters

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de oesters in ′n mosselpan met ′n laagje (zee)water, en kook ze zo′n 10 minuten. Maak de oesters open. Laat ze in een schelphelft zitten (eventueel lossnijden van het spiertje), doe er wat fijngehakte knoflook op, ′n zalmsnipper en ′n stukje gorgonzola. Gooi ′n theelepeltje droge witte wijn over het geheel. Leg de oesters in de oven, net zolang tot de kaas is gesmolten. Buon appetito!!!

Gegratineerde Oesters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept