Oesterzwammen Met Fusilli

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat olie heet worden in Wok of hapjespan. Bak de sambal en geperste knoflook in de hete olie. Bak de oesterzwammen kort op een hoog vuur en laat vervolgens op een lager vuur nog enkele minuten doorpakken. Regelmatig doorroeren. El thijm toevoegen. voeg als laatste de creme fraiche erdoor alleen even doorwarmen.
Voorbereiding
zalm: Doe wat zout en peper op de zalm - op de kant zonder huit. Bak op een hoog vuur de zalm op de huidzijde gedurende ca 4 minuten. Vuur vervolgens half zetten en de andere zijde ook nog ca 4 min bakken.

Oesterzwammen Met Fusilli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept