Fruit de ui in de boter. Breek de steeltjes van de portobello′s, snijd de geweekte gedroogde paddestoelen in stukjes en voeg dit toe aan de ui. Laat eventjes op hoog vuur doorbakken. Pers dan de knoflook erboven uit en voeg de kruiden en de gehakte peterselie toe en bak nog 30 sec. Neem de pan van het vuur en voeg het broodkruim, pijnboompitten en het geklutste ei toe. Roer goed door en maak op smaak met peper&zout. Vet een ovenschaal in met olijfolie en kwast de portobello′s ook goed in met olijfolie. Leg de portobello′s in een ovenschaal en verdeel de vulling erover. Bak in 25 minuten goudbruin. Leg de portobello′s op vier borden op een bedje van rucola, die lichtjes is omgeschept met citroenolijfolie. Maak van de plakjes ham rozetten en drappeer op elke portobello een rozet. Garneer met een peterselie.
Portobello's Met Knoflook, Kruiden En Prosciutto is een recept van Smulweb.nl