Portobello's Met Knoflook, Kruiden En Prosciutto

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in de boter. Breek de steeltjes van de portobello′s, snijd de geweekte gedroogde paddestoelen in stukjes en voeg dit toe aan de ui. Laat eventjes op hoog vuur doorbakken. Pers dan de knoflook erboven uit en voeg de kruiden en de gehakte peterselie toe en bak nog 30 sec. Neem de pan van het vuur en voeg het broodkruim, pijnboompitten en het geklutste ei toe. Roer goed door en maak op smaak met peper&zout. Vet een ovenschaal in met olijfolie en kwast de portobello′s ook goed in met olijfolie. Leg de portobello′s in een ovenschaal en verdeel de vulling erover. Bak in 25 minuten goudbruin. Leg de portobello′s op vier borden op een bedje van rucola, die lichtjes is omgeschept met citroenolijfolie. Maak van de plakjes ham rozetten en drappeer op elke portobello een rozet. Garneer met een peterselie.

Portobello's Met Knoflook, Kruiden En Prosciutto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept