1) Het vlees in de boter rondom 10 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper, uit de pan halen, laten afkoelen en in reepjes snijden. De spinazie uitzoeken, daarbij de dikke steeltjes afknippen. Waaen en met het aanhangende water in een pan doen. Op een hoog vuur laten slinken en laten uitlekken. Goed uitdrukken. Hakken en in een schaal doen. 2) 50g. parmezaanse kaas door de verse kaas roeren. De knoflook erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout, peper en de nootmuskaat. Het vlees en de spinazie toevoegen. Alles goed mengen. De oven voorverwarmen op 200?C. DE SAUS (lasagnesaus): De boter in een pan laten smelten. De bloem toevoegen en onder voortdurend roeren met de garde gaar laten worden. Vervolgens de melk langzaam toevoegen, aan de kook brengen en alles 10 minuetn zachtjes laten koken. Hierbij steeds even met de garde doorroeren. Op smaak brengen met zout, peper, nootmuskaat en citroensap. Vervolgens de tomatenpuree erdoor mengen. 3) Een vuurvaste schaal invetten. Een beetje saus in de schaal doen. De lasagnebladen en het spinaziemengsel in lagen in de schaal leggen. Elke laag bedekken met een beetje saus. De rest van de parmezaanse kaas erover strooien. In de hete oven (gas 3-4; hetelucht 180?C) 40-45 minuten bakken.
Groene Lasagne Met Kip. is een recept van Smulweb.nl