Voor de Parelhoen: Parelhoen even 5 minuten in rodewijn marineren. Sjalotten en knoflook zeer grof snijden en verse kruiden klein. Parelhoen vervolgens kort aanbraden in pan, knof&Sja kort meebakken en snel afblussen met weer rode wijn. Kruiden toevoegen en lekker 20 minuten laten staan. Wel af en toe keren. Intussen vinigraite maken. Olijfolie 50 ml, citroensap (Van halve citroen) en (1 el)honing samenvoegen en mengen. Op smaak brengen beetje peper. Honing en citroen moeten elkaar in balans houden door het zeker niet zoet maar zeker ook niet zuur/wrang te laten smaken. Ondertussen kan je Mozzarella in 4 plakken snijden en 2 pomodore in 8 dikkere plakken snijden (kijk uit voor snelle uitdroging) De hoen na twintig minuten van het vuur halen en ven laten staan. Als je de hoen kan plukken houdt je het vlees apart. Het opgevangen vlees/wijnvocht doe je in een schaal met de geplukte hoen. Even nog de smaken laten intrekken. Presentatie: Op de 4 borden als basis wat rucola in een stervorm op het bord. Daar leg je vervolgens een dikke plak pomodore op en vervolgens de mozzarella. De stukjes parelhoen drapeer je vervolgens op de kaas. Daarna weer een plak pomodore. Een paar keer met de pepermolen over de borden en afmaken met vinigraitte rondom de cilinders.