Klop de eieren los met de melk en zout en peper naar smaak. Blancheer de spinazie 1-2 minuten in een grote pan met kokend water met zout. Of doe de spinazie met het aanhangende water in een droge koekepan met anti-aanbaklaag. Laat de blaadjes op hoog vuur in 1-2 minuten slinken. Spoel ze onder de koude kraan, knijp ze in een theedoek droog en hak ze fijn. Meng kruiden, spinazie en knoflook. Roer het spinaziemengsel door het eimengsel. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag van 30 cm doorsnee op middelhoog vuur. Giet er het eiermengsel in en roer met een houten lepel. Schud zachtjes aan de pan en til de rand van de frittata op om het mengsel naar de bodem te laten stromen. Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en bak ca. 10 minuten. De eieren moeten net gestold zijn. Geef de frittata onder een voorverhitte grill in ca. 2 minuten een bruin korstje en laat hem afkoelen. Snij de frittata in ruitjes.
Frittata Met Spinazie En Verse Kruiden is een recept van Smulweb.nl