Marsala Kalkoen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op iedere filet een plak mozarella, daarop ansjovis en kappertjes. Strooi de gehakte kruiden erover en laat de filets nog ca 5 min in de pan liggen tot het vlees gaar en de kaas gesmolten is. Leg ze op een schaal en houd warm. Giet de marsala bij het braadvet, voeg de room toe en klop dit goed dooreen. Laat de saus nog een paar minuten pruttelen om wat in te dikken en maak ze af met zout en peper.

Marsala Kalkoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept