Kalfsoesters In Gorgonzolasaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng intussen de kalfsfond aan de kook met de slagroom, azijn en de sherry, laat inkoken tot de saus 2/3 heeft van het oorspronkelijke volume. Haal van het vuur, voeg de in blokjes gesneden gorgonzola toe en mix met de staafmixer. Klop daarna de stijfgeklopte slagroom erdoor. Schik de oesters op de borden en overgiet ze met de saus.

Kalfsoesters In Gorgonzolasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfsoesters met mediterrane tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept