Zet de hapjespan op het vuur en doe er een flinke scheut olijfolie in. zorg dat het water voor de tagliatelle ook al op staat op hoog vuur. Als de olie op temperatuur is fruit dan de ui (met eventueel de knoflookteen) en doe de tagliatelle in het kokende water. Voeg aan de uien ook de champignons en de broccoli toe en doe even roerbakken op hoog vuur. Voeg na ongeveer drie minuten de zalm toe en laat alles op een wat lagere pit gaar worden.maak ondertussen de visdillesaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaar en haal de saus van het vuur als hij dik is . roer de beker creme fraiche erdoorheen tot dat je een dikke romige saus hebt . doe daar nog wat extra vers gehakte dille doorheen. Doe de saus in de hapjespan bij de zalm en groenten . haal nu de gare tagliatelle van het vuur en laat hem even uitlekken en doe er een klontje boter of een scheut olijfolie doorheen roeren om te voorkomen dat het gaat plakken. Roer de uitgelekte pasta door de saus en groenten en maak het geheel op smaak af met wat versgemalen peper en wat maggi.