Vijgen Met Porto En Ijs

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de vijgen en dep ze droog. Snijd ze met een scherp mesje kruisvormig van de bovenzijde naar bededen in vieren. Strooi de suiker op de open zijden van de vijgen en schik op elke bord 12 partjes vijgen in een cirkel. Plaats de bol roomijs in het midden en zet er 2 muntblaadjes bovenop. Sprenkel de porto over de vijgen en dien onmiddellijk op.

Vijgen Met Porto En Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept