Kalfsfricandeau: Bind het kalfsvlees op tot een mooie rollade. Breng water met ui, kruidnagelen, laurierblad, selderij, wortel en peperkorrels aan de kook en leg de rollade erin. Zorg ervoor dat het vlees net onderstaat. Schuim het water af, draai het vuur lager en laat het vlees in ca. 1 uur gaarstoven. Laat de rollade in de bouillon afkoelen. Tonijmayonaise: Maak het tonijnvlees met een vork fijn. Vermeng in een blender of keukenmachine eidooier met ansjovisfilets, citroensap, kappertjes en een beetje zout en peper. Giet terwijl de machine draait langzaam de olijfolie erbij in een dun straaltje. Ga door tot de olie verbruikt is en de mayonaise dik en romig is geworden. Voeg het tonijnvlees toe en roer goed door. Als de mayonaise te dik lijkt, roer er dan een lepel bouillon door. Haal het vlees uit de bouillon en snij in dunne plakken. Leg de plakken op een schaal en bedek ze met een flinke laag tonijnmayonaise. Dek de schaal af met huishoudfolie en zet minstens 8 uur of 1 nacht in de koelkast.