Parelhoen Uit Toscanie

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-meng sinaas met de salie en vul de haantjes ermee en zet de openingen me prikkers vast -bestrijk de haantjes met olie -verhit de rest an de olie in een pan en bak de haantjes op hoog vuur mooi rondom aan -schenk dan de bouillon en de rode wijn erbij -bak de haantjes dan in de hete oven in het midden in circa 60 min gaar (regelmatig overgieten met braadvocht) -neem de haantjes uit de oven en breng het braadvocht aan de kook -neem de pan van het vuur en roer de kaas door het braadvocht -kruiden met zout en peper

Parelhoen Uit Toscanie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept