SICILIAANSE PASTA

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roosjes broccoli in ruim water met zout in 4 min. beetgaar koken. Broccoli met schuimspaan uit pan nemen en in vergiet laten uitlekken. In zelfde kookwater penne 11-13 min. beetgaar koken. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Op bord laten afkoelen. In zelfde pan 1 el olie (uit blikje ansjovis) verhitten en peper, knoflook en ansjovis 2 min. bakken. Broccoli erdoor scheppen en 2 min. meebakken.Rozijnen, pijnboompitten, kaas en scheut kookvocht toevoegen. Pasta afgieten en terugdoen in pan. Broccolimengsel erdoor scheppen.

SICILIAANSE PASTA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept