'Lasagne' Van Volkorenbrood, Spinazie En Tonijn

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de spinazie in een el olijfolie in de wok tot het geslonken is. Breng op smaak met peper, zout en de kruiden en laat uitlekken in een vergiet. Meng de stukjes zongedroogde tomaat en de pijnboompitten erdoor. Bak in een el olijfolie de gesnipperde ui glazig, voeg de Boursin toe en een klein scheutje finesse. Snijd het brood in sneetjes en haal de korsten van het brood. Rol met een deegroller de sneden plat. Doe in een ingevette ovenschaal eerst een laagje Boursinsaus, dan een laage spinazie, vervolgens tonijn en als laatste het brood. Herhaal dit twee keer. Eindig met het brood en bestrooi de bovenste laag met geraspte Parmezaanse kaas. Laat in 25 minuten de schotel door en door warm worden en gratineren.

'Lasagne' Van Volkorenbrood, Spinazie En Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept