Kabeljauw A'l Rozemarijn

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de vis uit de magnetron en laat hem iets afkoelen. Doe de pasta in de pan. Strooi peper en italiaanse kruiden naar smaak op de vis en zet hem onder de gril voor 12 minuten. Doe wat olijfolie in een pan en bak de preiringen iets aan. Voeg het suasje toen en als het warm is de garnalen. Als het goed is, zijn nu ook de vis en de pasta gaar. Leg een stuk kabeljauw op het bord, leg er wat pasta naast en giet wat saus over de pasta.

Kabeljauw A'l Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept