Pangasiusfilet Met Pestosaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hanteer de vuistregel van 75 tot 100 gram tagliatelle per persoon. *Pestosaus: bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking -naar smaak 1 of twee zakjes. Voeg vervolgens de inhoud van het potje pesto toe aan de saus (hoeveelheid naar eigen smaak) en roer goed door. *Wokgroente: bak de wokgroente op hoog vuur in de wok tot ze beetgaar zijn. Niet te lang bakken, gewokte groente is lekkerder als het wat knapperiger is. *Vis: grill de ontdooide vis in de grillpan. Slechts 1 keer keren tot de vis gaar is (aan beide kanten volledig wit en niet glazig meer). Eventueel kan de vis tevoren worden gemarineer met de pesto die over is.

Pangasiusfilet Met Pestosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept