PESTOSAUS

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Basilicumblaadjes met takjes wassen en drogen.* In de vijzel of foodprocessor de gedroogde basilicumblaadjes met de knoflooktenen en pijnboompitjes tot puree stampen of draaien.* Er zoveel olijfolie (met draaiend mes) in een dun straaltje bij schenken dat het een lobbige ,mayonaise-achtige saus wordt.* In een kom overdoen en de parmezaanse en oude goudse kaas erdoor mengen.* De pesto op smaak brengen met zout en peper.* De pesto over kleine (goed schoongemaakte) afsluitbare potjes verdelen ,afdekken met een laagje olijfolie ,afsluiten en achterin de koelkast bewaren.

PESTOSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept